مهدی عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: تبلیغات پزشکی بخشی از تبلیغات نشریات و کانونهای فرهنگی و تبلیغی را تشکیل می دهد که به تبلیغ کالاها و خدمات پزشکی می پردازد که در برخی موارد این تبلیغ ها واقعی نیستند.
وی اظهار داشت: به طور مثال تصاویر برخی از این تبلیغ ها که حالت بیمار را قبل و پس از جراحی های زیبایی نشان می دهند منطبق بر واقعیت نیست.
این مسئول خاطرنشان کرد: در برخی موارد نیز متخصصانی که در تخصص های غیر مرتبط با رشته های دانشگاهی خود فعالیت دارند به تبلیغ می پردازند و یا اینکه تبلیغ درباره خدمات پزشکی است که آن متخصص طبق مجوز صادر شده اجازه ارایه آن خدمات را ندارد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرج گفت: طی جلسه ای با حضور کارشناسان این اداره و نظام پزشکی شهرستان کرج در هفته گذشته مشخص شد که برخی از تبلیغات پزشکی بیش از آنکه آگاهی بخش باشند، برای مردم و جامعه گمراه کننده هستند.
عسگری افزود: تبلیغات غیرمجاز پزشکی علاوه بر دخالت در امور پزشکی و به خطر انداختن سلامت مردم،بر چهره و شان جامعه پزشکی و جایگاه آنان خدشه وارد می آورد.
وی گفت: بنابراین لازم است که نشریه ها و کانونهای فرهنگی و تبلیغی فعال در زمینه تبلیغات پزشکی با چگونگی و نحوه تبلیغات پزشکی و مسایل مربوط به آسیب شناسی آن آشنا شوند.
عسگری خاطرنشان کرد: بنابراین "همایش آسیب شناسی تبلیغات غیر مجاز پزشکی و آشنایی با تبلیغات آگهی ها جامعه پزشکی" برای مسوولان نشریه ها و کانوکانونهای فرهنگی و تبلیغی فعال در زمینه تبلیغات پزشکی ترتیب داده شده و امیدواریم دست اندرکاران امور تبلیغات پزشکی شرکت گسترده ای در این همایش داشته باشند.
"همایش آسیب شناسی تبلیغات غیر مجاز پزشکی و آشنایی با تبلیغات آگهی ها جامعه پزشکی" پنج شنبه 29 بهمن ماه جاری در سازمان نظام پزشکی شهرستان کرج برگزار می شود.
نظر شما